نحوه محاسبه ظرفیت چربیگیر
نحوه محاسبه ظرفیت چربی گیر
چربی یا روغن یکی از مهمترین آلاینده های طبیعت است.
بدلیل محکم بودن پیوند مولکولی چربی تجزیه چربی بسیار زمان بر و پیچیده است.
همانطور که می دانیم تجزیه چربی از طریق شکستن ساختار مولکولی بواسطه هوادهی بسیار دشوار است.
بهمین خاطر قبل از ورود چربی به اگوی شهری می بایست از دستگاه چربی گیر یا دستگاه حذف چربی استفاده نمود.
چربی گیرها به دو دسته ثقلی یا مکانیکی و الکترومکانیکال تقسیم می شوند.
بدلیل چگالی پایین چربی نسبت به آب همواره چربی موجود در غذای رستورانها در سطح بالاتری از آب قرار می گیرد.
لذا بنظر می رسد چربیگیر ثقلی یا مکانیکال جوابگوی رستورانها بمنظور جدا نمودن چربی موجود و اخذ تائیدیه اداره آب و فاضلاب خواهد بود.
چربی گیر ثقلی را می توان به سه صورت چربیگیر بتنی یا ایمهاف تانک، چربیگیر فایبرگلاس و چربیگیر پلی اتیلن اجرا نمود.
چربی گیر فایبرگلاس در بین این سه نوع چربیگیر دارای بیشترین کارایی می باشد.
همه ما می دانیم چربی بمنظور جداسازی از فاضلاب نیاز به اولا آرامش و ثانیا خنک شدن دارد.
در چربی گیر فایبرگلاس بواسطه استفاده از مدیای متراکم سرعت انتقال پساب بسیار کاهش پیدا نموده است.
این موضوع سبب بالا رفتن کارایی دستگاه چربیگیر رستورانها می گردد.
تعبیه ونت هوا در دستگاه چربیگیر یکی از ضروریات بمنظور جلوگیری از پخش شدن بوی بد فاضلاب در محیط می باشد.
بمنظور محاسبه ظرفیت چربی گیر دانستن پیک غذای سرو شده در هر وعده غذایی ضروری می باشد.
تعداد غذای سرو شده در هر وعده ضربدر عدد 5 مساوی خواهد بود با ظرفیت چربیگیر.
این موضوع برای چربیگیر بتنی پیش ساخته و چربیگیر پلی اتیلن ساری خواهد بود
اما در مورد چربی گیر فایبرگلاس باید گفت می توان عدد فوق را بر عدد 2 تقسیم کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با شرکت ناب زیست تماس بگیرید 02188721092